neljapäev, 30. september 2010

Suitsukala omletirull ja värske salat

Suitsukala-omletirull ja värske salat

Koostis:
4 muna
3 dl piima
0.75 dl nisujahu
noaotsatäis soola
purustatud musta pipart
0.5 dl õli
1 kuni 2 dl hakitud murulauku
Täidis:
1 dl riivitud juustu
3 dl puhastatud suitsukala
1 dl hakitud murulauku
Valmistamine:
1. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri kergelt õliga.
2. Löö munad kaussi katki, klopi juurde murulauk, piim, maitseained, õli ja jahu.
3. Kalla segu ahjupannile ning küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni munamass on hüübinud ja veidi pruunistunud. Võta ahjust välja.
4. Sega täidiseained ning puista munahüübele. Keera rulli ning serveeri kohe värske salatiga.