Ained:
1 väike sibul
3 küüslauguküünt
1 suur porgand
100 g mugulsellerit
200 g kanafileed
200 g kooritud krevette
4 sl maapähkliõli
200 g munanuudleid
soola
värskelt peenestatud musta pipart
sojakastet
VALMISTAMINE:
1.Keeda ja kurna nuudlid.
2.Haki sibul ja küüslauguküüned väikesteks tükkideks.
3.Lõika porgand ja seller ühesuurusteks õhukesteks ribadeks.
4.Lõika kanafileed samuti peenteks ribadeks.
5.Pese krevetid ja tupsutada paberrätikuga kuivaks.
6.Hautada sibul, küüslauk ja aedvili maapähkliõlis wok'is pidevalt segades klaasjaks.
7.Puista sisse liharibad ja krevetid ja prae mõni minut. Kõige lõpuks sega juurde nuudlid.
8.Maitsesta soola, pipra ja sojakastmega.