teisipäev, 22. september 2009

Vürtsikas kartulikook

Koostisained:
1 sl päevalilleõli
1sibul
1 punane tšilli
2tl karripulbrit
300g kirsstomateid
500g keedetud kartuleid
peotäis koriandrit
8 muna
soola-pipart

Valmistamise õpetus:
Aja suurel pannilõli tuliseks. Prae selles viilutatud sibul ning pool puhastatud ja ribastatud tšillist.
Kuumuta 1 minut ka karrit, siis lisa pannitäiele kirsstomatid, viilutatud kartulid ja hakitud koriander. Vahusta munad ja maitsesta korralikult. Vala köögiviljadele ning lase mõõdukal kuumusel 8-10 min. hüübida.
Pane praeahju grillrežiim sisse ja tõsta kartulikook sinna 1-2 minutiks krõbedat koorikut saama.
kata toit serveerides hakitud rohelise ja ülejäänud tšilliga.